PS-learn
Buna si bine ati venit pe www.ps-learn.tk.
Impreuna cu noi vei invata tainele Photoshopului!

TutoriaL Initiere

In jos

TutoriaL Initiere

Mesaj  mNk la data de Mar Iun 09, 2009 8:02 pm

Am decis sã înceapã de la început. Bun început. Pentru cei care doar "preluat" o copie de Photoshop si nu au nici o idee ce sa faca cu ea. Comenzi rapide de tastaturã este în ().

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics1.jpg
Rectangular Marquee Tool (M)
Utilizaþi acest instrument pentru a face selecþii pe imagine, într-o forma dreptunghiulara. Aceasta zona de modificãri din imagine care este afectat de alte instrumente sau acþiuni ce urmeazã a fi definite în formã. Holding de [Shift] cheie glisând în timp ce selecþia, limiteazã forma unui pãtrat perfect. Holding de [Alt] în timp ce cheie de glisare seturi de centrul dreptunghiului în cazul în care cursorul la inceput.

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics2.jpg
Move Tool (V)
Utilizaþi acest instrument pentru a, bine, muta lucruri. De obicei, veþi folosi pentru a muta un stratului în jurul dupã ce a fost plasat. Hold [Shift] cheie pentru a limita miºcãrile verticale la / orizontale.

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics3.jpg
Polygon Lasso Tool (L)
Bine, acest lucru ar trebui sã fie LASSO Instrumentul, dar eu folosesc poligon LASSO mult mai des. Utilizaþi aceastã selecþii de a atrage, indiferent de forma pe care aþi dori. Pentru a aproape de selecþie, fie faceþi clic pe începutul punct (veþi vedea cursorul schimba, atunci când sunteþi pe ea), sau pur si simplu dublu-clic. În cazul în care deþine [Ctrl] cheie, veþi vedea cursorul schimba, iar data viitoare când faceþi clic pe, se va închide dvs. de selecþie.

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics4.jpg
Magic Wand Tool (W)
Folosiþi acest pentru a selecta o gama de culori. Se va selecta blocul de culoare, sau de transparenþã, de oriunde v-aþi bazat pe clic. În Opþiuni Bar la început, puteþi modifica Toleranta pentru a vã face mai multe selecþii / mai puþin precise.

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics5.jpg
Crop Tool ©️
Instrumentul de culturã funcþioneazã în mod similar cu Rectangular Marquee Tool (vezi mai sus, dacã nu aveþi nici un termen scurt de memorie). Diferenþa este atunci când apãsaþi [Enter / Return] cheie, culturi dvs. imagine la dimensiunea de casetã. Orice informaþie care a fost, la exterior, din caseta de acum este plecat. Nu permanent, aveþi posibilitatea sã anulaþi.

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics6.jpg
Healing Brush Tool (J)
Acesta este folosit in cea mai mare parte pentru construirea de site-uri web, divizare sau o imagine pânã în cele mai mici la salvarea. Este un tip de instrument avansat, iar din anul în care te afli aici pentru informaþiile de bazã, vom fel de sãriþi peste ea. Ceva te face nebunii pe care le-am fãcut tot ce a citit pentru nimic, nu?

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics7.jpg
Brush Tool
Acesta este unul dintre primele instrumente din lume. Este ceea ce Photoshop este bazat pe jos de. Ei bine, nu-adevar, dar e destul de simplu. Este o vopsele dvs. imagine, indiferent de culoare pe care le-aþi selectat, indiferent de mãrime ºi pe care le-aþi selectat. Sunt o mulþime de opþiuni pentru el, dar acest lucru este, de bazã, astfel încât nu veþi primi, pentru a afla acestea. Ha.

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics9.jpg
Clone Stamp Tool (S)
Acest lucru este foarte similar cu cel de vindecare Brush Tool (vezi mai sus). Aveþi o folosiþi exact acelaºi fel, cu excepþia acest instrument nu amestec la sfârºit. Este o copie a directe de informaþii selectate de la primul la cel de-al doilea domeniu. Când afla de utilizare a celor douã instrumente, împreunã în perfectã armonie, va fi un Photoshop Masta! Nu chiar, e doar mai puþin iritantã.

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics10.jpg
Istoric Brush Tool (H)
Acest instrument funcþioneazã la fel ca în Brush Tool (vezi mai sus), cu excepþia informaþiilor pe care le este cu vopsele de la starea originalã a imaginii dumneavoastrã. Daca mergeti Window> Istorie, poti sa vezi istoricul paletã. Perii de Istorie instrument de vopsele cu informaþii de la stat, indiferent de Istorie este selectat.

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics11.jpg
Eraser Tool (E)
Aceasta este anti-Perii instrument. El funcþioneazã ca un Eraser (Duh) ºi erases indiferent de informaþii în care vã faceþi clic ºi glisaþi-l. Dacã sunteþi pe un strat, se va ºterge informaþiile transparente. Dacã sunteþi de pe fundal, strat, erases cu secundar, indiferent de culoare pe care le-aþi selectat.

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics12.jpg
Gradient Tool (G)
Puteþi utiliza acest pentru a face o gradiation de culori. Gradiation nu pare sã fie un cuvânt, dar oricum are sens. Creeaza un amestec de dvs. prim plan culoarea de fundal ºi culoarea atunci când faceþi clic ºi glisaþi-l. Ca un gradient.

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics13.jpg
Blur Tool ®️
Blur de instrument este grozav. Ea face lucrurile blurry. Faceþi clic ºi glisaþi pentru a face lucrurile blurry. Cele mai faceþi clic ºi glisaþi, lucrurile se blurrier.

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics14.jpg
Dodge Tool (O)
Acest instrument nu este aºa de crappy cu masina, brand. Este de fapt folosite pentru a lighten indiferent de zona în care utilizaþi-l pe. Atâta timp cât nu este absolut negru. Absolute negru nu va lighten.

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics15.jpg
Cale Unealta de selectie (A)
Utilizaþi acest instrument, atunci când lucreazã cu cãi. Din moment ce aceasta este vorba de bazã, nu voi merge în detalii. Este în legãturã cu Pen Tool (a se vedea mai jos).

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics16.jpg
Tip Instrumentul orizontal (T)
Se face de tip. Sau text. Sau ce vrei sã-i spunem. Aveþi posibilitatea sã faceþi clic pe un singur punct, ºi începe sã tastaþi imediat. Sau aveþi posibilitatea sã faceþi clic ºi glisaþi pentru a face un liant dvs. în cazul în care caseta de text / tip se duce. Sunt o mulþime de opþiuni pentru Tipul de instrument. Doar joaca-te, e destul de simplu de configurat.

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics17.jpg
Pen Tool (P)
Am menþionat acest instrument de mai sus. Este pentru crearea de cãi, în care v-ar folosi calea Unealta de selectie pentru a selecta calea. Drumurile pot fi folosite în câteva moduri diferite, de cele mai multe cãi de a crea clipping, sau pentru a crea selecþii. Utilizaþi instrumentul fãcând clic pentru a adãuga un punct. Dacã faceþi clic ºi glisaþi, se va schimba forma de calea dvs., permiþându-vã sã indoi si forma calea corectã pentru astfel de selecþii, ºi.

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics18.jpg
Rectangle Tool (U)
În mod implicit ea atrage o formã Layer, sub forma unui dreptunghi. Se umple dreptunghiul cu prim plan, indiferent de culoare pe care le-aþi selectat. Este destul de complicat, nu ma doare-te cu asta.

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics19.jpg
Note Tool (N)
Ca si post-it note, dar digital. Puteþi utiliza acest instrument pentru a adãuga puþin notã micã la casetele dvs. imagine. Acestea sunt utile dacã sunteþi foarte forgetful sau dacã sunteþi dvs. de partajare de fiºiere Photoshop cu altcineva. Sunt destul de sigur cã funcþioneazã numai cu ea. PSD.

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics20.jpg
Instrumentul de Eyedropper (I)
Acest instrument acþioneazã prin modificarea prim plan, indiferent de culoare pentru a vã faceþi clic pe culoare. Holding de [Alt] dvs. cheie va schimba culoarea de fundal.

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics21.jpg
Instrumentul de mânã (T)
Puteti chiar face scurt activitatea dvs. de locuri de muncã cu mana instrument. Este pentru intreaga dvs. se deplaseazã într-o fereastrã de tip imagine. Deci, dacã sunteþi Mãrit ºi în zona dvs. imagine este mai mare decât fereastra, puteþi utiliza Instrumentul de mânã pentru a naviga in jurul dvs. imagine. Trebuie doar sã faceþi clic ºi glisaþi. Puteþi ajunge la acest instrument, în orice moment, atunci când utilizaþi orice alt instrument de presare ºi deþinerea de [SPAÞIU].

http://www.photoshoplab.com/images/tutorials/tool_basics22.jpg
Zoom Tool (Z)
Destul de evident ce face acest instrument. Aceasta vã permite sã vã zoom în imagine. Nu fi prost, de fapt, ea nu schimba mãrimea imaginii dumneavoastrã. Hold [Alt] cheie pentru a mãri. Holding de [Shift] cheie va zoom toate ferestrele pe care le-au deschis în acelaºi timp. Faceþi dublu-clic pe Zoom instrument în paleta pentru a reveni la vizualizarea de 100%.

Sursa: PkgZone

mNk
Meserias
Meserias

Numarul mesajelor : 255
Puncte : 313
Data de inscriere : 06/06/2009

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: TutoriaL Initiere

Mesaj  pkv la data de Dum Iun 14, 2009 5:28 am

Bravo, este foarte util pentru incepatori (ma refer la cei care habar nu au uneltele si tot ce tine de ele ) big grin

Good Job Wink
avatar
pkv
Profesor
Profesor

Numarul mesajelor : 105
Puncte : 136
Data de inscriere : 13/06/2009
Localizare : Photoshop Universe

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: TutoriaL Initiere

Mesaj  dsKed cristy la data de Vin Iun 18, 2010 11:30 pm

Frumos dar da si tuh edit si pune sa se vada pozele

Foloseste bb-codu


Cod:
[img][/img]
avatar
dsKed cristy
habar n'are
habar n'are

Numarul mesajelor : 15
Puncte : 21
Data de inscriere : 18/06/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

BUN TUTORIALUL!

Mesaj  George250 la data de Joi Dec 30, 2010 3:31 am

Este tare tutorialul.Este bun pentru cei incepatori.

George250
habar n'are
habar n'are

Numarul mesajelor : 5
Puncte : 7
Data de inscriere : 30/12/2010

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: TutoriaL Initiere

Mesaj  Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum